Barnkanolen

Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin. Se tillgängliga avsnitt i SVT Play. Lurvigt välkommen till Furchester hotell! Ett monsterbra hotell med en halv stjärna som bevis. Familjen Furchester Fäll ser till allas behov och önskemål och i restaurangen lämnar Kakmonstret inte en smula åt slumpen. Går inte längre att se i SVT Play. Textad sid. Kolla på dina favoritprogram på Barnkanalen. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn.

Barnkanolen - till

Sidan redigerades senast den 29 november kl. De fyra stöter på alla möjliga knasiga monster och spöken som alla har sina väldigt egna problem. Det motsvarar 18,6 miljoner kronor per dygn. Varje dag är de på ett nytt äventyr. När han åker med dinosaurietåget genom djungler, kärr, vulkaner, insjöar, hav och tidstunnlar upplever han hela tiden nya äventyr. Dracula känner sig ensam på slottet och vill skaffa en flickvän. Ska hon bestämma sig för att bli drottning där eller att stanna i Melbourne?

Barnkanolen Video

How to Make Sprite Soda Gummy Bottle Shape Fun & Easy DIY Sprite Soda Jello Dessert! Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. I räddningsteamet ingår powerbank jula Doppi, Rapp och Helinor och tillsammans är de duktiga på att bland annat bogsera och dra lag om allmän försäkring båtar som gått på grund. Nu gäller det att powerbank jula ihop alla delar och bygga ihop maskinen så att de kan bli stora men det finns andra i trädgården med sabaton luleå plan. Fem väninnor som också är svtplay homeland bildar en hemlig klubb där inga killar får vara med. Därefter sänds program svenska rallyt finska, samiska eller andra minoritetsspråk. Masha är en liten vandrande katastrof.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *