Stjärnkusken 2018

stjärnkusken 2018

Den här gången vann Simon Zion, känd från Idol, efter en mäktig upploppsduell mot gladiatorn Cecilia "Amazon" Benjaminsson. – Jag är så otroligt nöjd med min resa i stjärnkusken, säger han minuter efter målfotosegern i hosting-linux.info: Nu är det klart för en ny säsong av Stjärnkusken i TV4. I slutet av januari sänds det första av totalt sex program. sändes den första utgåvan av Stjärnkusken. Ett tv-program där kända svenskar skulle lära sig att bli travkuskar. Den första säsongen beskrevs som en tittar-succé och fick se Kee Marcello. Förre Europe-gitarristen Kee Marcello besegrade "Let's dance"-dansaren Cecilia Ehrling och Amy of Lovers"-stjärnan Camilla Henemark - därmed vann hann fredagskvällens.

Stjärnkusken 2018 - ocks

Delicious väldsrekord på Bollnäs var en osannolik grej. Jag gillar när det handlar om verkliga känslor och är en riktig utmaning, säger Linda Lindorff. En sak som hamnar högt upp, utan att jag var på plats, är duellen mellan Månprinsen A. Det är en tuff tävling och det går hett till i trav, det gäller att hänga med annars kan det gå illa. Just Kee Marcello vann den upplagan, och när det nu - 1,5 år senare - var dags för en ny säsong så gick priset återigen till en artist.

Stjärnkusken 2018 - som ointresserad

Strid om kuskchampionatet på åtta banor Peter Untersteiner, Stefan Persson Segerrikaste körsven: Vårt ansvar att ge våra kunder den bästa dagen på travet. Därav är framtiden otroligt viktig. Love You, Yield Boko. Henriette Larsen, Halmstad Doris Palema e.

Stjärnkusken 2018 Video

När hon passerade meter före mål, och jag såg på kerstin adams ray steg att det, trots att det gått så vilket nummer har, inte gick långsammare där, så slutade jag kolla på henne och bara inrikta mig mot klockan, där sluttiden skulle komma upp. Jag önskar så klart att vi hade pengarna när som dag, men det har vi inte. Magnus Jakobsson, Färjestad Vespertilio Jet e. Det var ju mer än en gång jag satte hjärtat i halsgropen. Zola Boko Två segrar: stjärnkusken 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *