Xperia xz

xperia xz

I den här recensionen kommer vi ställa Xperia XZ inför en rad hårda prövningar för att avgöra hur enheten står sig i den tuffa konkurrensen som råder bland topptelefoner. I såväl syntetiska prestandamätningar som av en tung verkliga världen-baserad testfas utvärderar vi hur Sonys senaste topptelefon står. Jämför priser på Sony Xperia XZ F Mobiltelefon. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Sony Xperia XZ kommer med en 23 MP baksideskamera som ger dig möjligheten att fånga livet i full fart. En förstklassig smartphone.

Xperia xz - till att

Ikke er sekund har jeg fortrudt. Att Sony går dåligt beror främst på andra saker än just designen. Trots en skapligt bra bild, med undantag av den dåliga skärpan och förvrängningen i ytterkanter, så går segern ändå till Nexus 6P som helt enkelt är ännu bättre på punkt efter punkt. Jag har ju fortfarande möjlighet att returnera den…. Efter att ha haft telefonen i ljudlöst läge och fått flera missade samtal får jag ett tips om att jag kan schemalägga tyst läge om jag ofta glömmer att stänga av det. Det var ett bra pris. Funktionen fungerar endast vid lyssning med hörlurar. xperia xz

Xperia xz Video

Sony Xperia XZ review - flagship, at a price! Äppelkaka recept XZ levererar lyckligtvis god samtalskvalitet, likt de brahehus flesta smartphones idag. Extra lön seb Den andra kameran är placerad på framsidan av mobiltelefonen och kan användas för videosamtal. Sony Xperia XZ hemnet.se karlskoga svart Varukod: Men då kan du väl gnälla gaster en Samsung tråd då eller. Den gör jobbet den ska, dessutom är den klart bäst kiralik ask av årets mobiler, riktigt snygg i blå, en mobil man vill ha helt enkelt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *