Retron 5

retron 5

Den nya retrokonsolen Retron 5 har vi skrivit om tidigare. Det är en nyproducerad konsol som spelar spel från Nes, Famicom, Snes, Mega Drive/Genesis, Game Boy, Game Boy Color och Game Boy Advance. Ännu vet vi inte när Retron 5 kommer att släppas men det verkar som att ett datum närmar sig då pressen börjar få. Den nya retrokonsolen Retron 5 har vi skrivit om tidigare. Det är en nyproducerad konsol som spelar spel från Nes, Famicom, Snes, Mega Drive/Genesis, Game Boy, Game Boy Color och Game Boy Advance. Ännu vet vi inte när Retron 5 kommer att släppas m. Den ultimata HD-remaken: RetroN 5 är en revolutionernade konsol som spelar dina gamla klassiska spelkasetter på din HD-TV. Med egenskaper som förbättrad bildupplösning, interpolerat ljud, screenshot-capture och save-states som gör att du kan spara spelet i vilket ögonblick du vill. RetroN 5 är konsolen som för dig.

Retron 5 - med

Jag har försökt få fram ifall Hyperkin utvecklarna av konsolen kunde bekräfta någon återförsäljare i Europa, men har inte fått något svar ännu. Då kan jag använda min egen kontroll som jag faktiskt gillar, koppla in datorn till tv: Visst går det att emulera många av spelen på en vanlig dator. Jo, den har en HDMI utgång!!! Många unga är minst lika nyfikna på att testa morsans och farsans gamla spelkassetter.

Retron 5 Video

Retro Gaming on the Hyperkin RetroN 5 - NES, SNES & Genesis Spara bild av spelplan: Visst är bilden lite pixlig än men det är stor skillnad i bildkvalitet och det är kanon att lrf media kan välja olika bildformat att spela i, det boostar upplevelsen ett snäpp för mig iaf. Den kan spela spel till följande konsoler: Förra hösten hot black girls jag en knäpp utöver det vanliga, jag köpte på mig länsstyrelsen kronoberg SNES och ett tal klassiker. 7 dödssynderna du tivoli audio funderar på vad du ska köpa i julklapp till den ljudintresserade? Mer om Mobil här. retron 5

Retron 5 - Tillbaka

Hade jag gillat att samla på spel så hade jag haft spelen i en hylla och sen bara spelat på emulator. För mig personligen så kan jag verkligen tänka mig att börja samla på äldre retrospel bara för att den har en HDMI-utgång, något som är största säljpunkten för mig. Officiella release datumet är Följ oss på Facebook Följ oss på Twitter. Som tur är fungerar det alldeles utmärkt att plugga in SNES-kontroller i maskinen, det räddar upp det hela en del men man märker ju att de har många år på nacken och sladdarna är inte anpassade för att sitta långt ifrån TV: Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *