Skanetrafiken.se

skanetrafiken.se

Skånetrafiken · @skanetrafiken. Följ oss på Twitter för att få tillgång till nyheter och branschrelaterade händelser. Vi är online vardagar kl och helger kl Välkommen! Vi ger Skåne skjuts. hosting-linux.info Joined May Photos and videos Photos and videos. AboutSee All. Highlights info row image. hosting-linux.info Hässleholm. Highlights info row image. +46 77 77 Highlights info row image. Typically replies instantly. Contact Skånetrafiken on Messenger. Highlights info row image. hosting-linux.info Highlights info row image. Travel Service · Travel Company. Se tider, trafikinfo och pris samt köp, ladda och spärra Jojo-kort. skanetrafiken.se

Skanetrafiken.se - beskedet

Två av bilderna är i mobilformat och en bild är i formatet för surfplatta. Vi tror att mobilen blir ett viktigare och viktigare redskap när man reser och inom en överskådlig framtid kommer appar att ha vissa fördelar gentemot en webblösning. Eftersom användarbasen är så liten planerar vi för tillfället ingen app för Windows Phone. Hur detta återspeglas i det nya webbkonceptet ger vi ett smakprov på nedan. Att kunden enkelt ska kunna kontakta vår kundservice-avdelning och få hjälp och svar på frågor via den kanal som passar varje kund är ett viktigt mål för den nya webben. Kundservice visar vi här nedan i upplösning för surfplatta.

Ett: Skanetrafiken.se

Upplands väsby bostad 811
Skanetrafiken.se 536
Skanetrafiken.se 665
SINGOALLA Smygtitta på naked sexy skanetrafiken. Informationsfilmer för Skånetrafiken - Yellow Kid. Vi satsar på informationsfilm Skånetrafikens utvecklingsblogg. Vi tror att mobilen blir ett viktigare och viktigare redskap när man reser och inom en överskådlig framtid kommer appar att ha vissa g-punkten gentemot en webblösning. Arbetet med vår nya webb går framåt i rasande fart och under november och december har vi haft ett flertal spännande demos med sunspel leverantör CGI  och deras partner StarRepublic. Tillgång till olika självservicefunktioner är också hög prio. Allt för att göra det enklare att resa och köpa biljett med mobilen.

Skanetrafiken.se Video

Skånetrafiken: Nya biljetter i vår nya app

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *